Zoeken

Slecht nieuws voor Sofyan Amrabat

8 september 2023 - 19:00 - Sport

©

Sofyan Amrabat, die net naar Manchester United is vertrokken en ook werd geselecteerd voor de komende wedstrijden van het Marokkaans elftal, heeft slecht nieuws ontvangen.

De voormalige Fiorentina-speler zal niet aanwezig zijn op de volgende wedstrijden van de Atlas Leeuwen vanwege een blessure. Dat meldt de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) in een persverklaring. Als vervanger heeft Walid Reagragui Yahya Jabrane opgeroepen.

Lees ook: Officieel: Sofyan Amrabat naar Manchester United

Het is op dit moment nog onduidelijk hoe ernstig de blessure van Sofyan Amrabat is en wanneer hij weer voor Manchester United zal kunnen spelen. De club hoopte hem op te stellen in de komende wedstrijden.

Lees ook: Deal Sofyan Amrabat en Manchester mislukte bijna door onverwacht probleem

Net voor zijn transfer naar de Engelse club, werd bij de Marokkaanse international tijdens de medische keuring een rugprobleem geconstateerd. Voor dit probleem had hij in december pijnstillende injecties gekregen tijdens de kwalificatie van Marokko voor de halve finales van het WK 2022 in Qatar. De rugpijn werd echter niet ernstig genoeg geacht om zijn vertrek naar Manchester te blokkeren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team