Zoeken

Fiorentina zet Sofyan Amrabat aan de kant

24 augustus 2023 - 16:00 - Sport

©

Sofyan Amrabat komt donderdag niet in actie tegen Rapid Wien. Fiorentina heeft besloten de Marokkaanse middenvelder, die de wens heeft uitgesproken de club te verlaten, niet meer op te stellen.

Waar zal Sofyan Amrabat zijn volgende club vinden? Die vraag blijft onbeantwoord, met nog slechts negen dagen te gaan in de zomerse transferperiode. De 27-jarige speler, die niet langer bij Fiorentina wil blijven, staat in de belangstelling van verschillende grote clubs, waaronder Manchester United, dat volgens Mundo Deportivo bereid zou zijn tot 35 miljoen euro te betalen voor zijn transfer.

Lees ook: Sofyan Amrabat: Barça of niets

In de afgelopen maanden hebben ook andere clubs zoals FC Barcelona, dé droomclub van de Marokkaanse middenvelder, Atlético Madrid, Liverpool, Juventus, PSG en West Ham hun oog op Sofyan Amrabat laten vallen. Fiorentina verwacht een bod van minstens 25 miljoen euro om de Marokkaanse international te laten gaan, wiens contract loopt tot 2024. Tot nu toe heeft geen van de ontvangen voorstellen de Italiaanse club tevreden gesteld.

Lees ook: Sofyan Amrabat: Manchester United onder druk

In afwachting van een serieus bod staat Amrabat dit seizoen niet meer in de plannen van trainer Vincenzo Italiano. Tegen Genoa (4-1) zaterdag, tijdens de eerste speeldag van de Serie A, liet de trainer de Marokkaanse middenvelder op de bank. Ook donderdag is de Atlas Leeuw niet in Wenen voor Fiorentina’s eerste wedstrijd in de Conference League tegen Rapid.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team