Zoeken

Manchester United niet meer geïnteresseerd in Sofyan Amrabat

22 augustus 2023 - 13:00 - Sport

©

Manchester United lijkt niet meer geïnteresseerd in de Marokkaanse international Sofyan Amrabat, die klaar is om deze zomer Italië te verlaten. Fiorentina vraagt 30 miljoen euro voor de Marokkaanse middenvelder.

De Britse club was lange tijd geïnteresseerd in de Atlas Leeuw maar dat zou niet meer het geval zijn. De club "zou de middenvelder van Fiorentina al hebben gecontracteerd als ze hem echt wilden", zegt Samuel Luckhurst, hoofdredacteur van Manchester United voor het Manchester Evening News. Hij voegt eraan toe dat zelfs "de vermelding van Amrabat’s naam aan een hoge functionaris van Man United tijdens de pre-season tour in de VS, hem de wenkbrauwen deed fronsen".

Lees ook: Ex Manchester United-speler superfan van Sofyan Amrabat

De Red Devils zouden eerder geïnteresseerd zijn in de middenvelder van Bayern München, Ryan Gravenberch, meldt de clubwebsite. Daarbij wordt opgemerkt dat Manchester United deze zomer 180 miljoen pond heeft uitgegeven aan de aankoop van André Onana, Mason Mount en Rasmus Hojlund. En hoewel er eerst spelers verkocht moeten worden voordat er nieuwe kunnen worden gecontracteerd, zouden ze niet hebben getreuzeld om Amrabat te tekenen als ze dat echt wilden.

Lees ook: Sofyan Amrabat: Manchester United onder druk

Sofyan Amrabat speelde een belangrijke rol in de historische deelname van het Marokkaans elftal op het WK-2022 in Qatar. Hij zou echter niet in de plannen van coach Erik ten Hag passen. De Franse international Louis Saha is het daar niet mee eens. Volgens hem zou de komst van Sofyan Amrabat naar Manchester United een kans zou zijn voor de club, die versterking nodig heeft op het middenveld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team