Zoeken

Triviale discussie leidt tot dodelijk slachtoffer in Fez

1 mei 2021 - 20:20 - Marokko

©

Het fenomeen “Tramdin”, dat zich voordoet tijdens de Ramadan, heeft een slachtoffer geëist in Fez. Een 40-jarige bewaker overleed nadat hij een harde klap had gekregen van een jonge dertiger. Volgens omstanders lag een triviaal meningsverschil aan de basis van het drama.

Het incident van afgelopen dinsdagavond in Fez verliep kort en snel. De krant Al Massae meldt dat de twee mannen rustig aan het praten waren, voordat de jonge dertiger opeens ontaarde in woede en het slachtoffer tegen de grond sloeg.

Volgens een anonieme getuige hadden de twee een triviaal meningsverschil. Het slachtoffer, een bewaker in een ziekenhuis in Fez en vader van vier kinderen, overleefde de aanval niet. Zijn lichaam is overgebracht naar het mortuarium ven het Ghassani ziekenhuis.

De dader is gearresteerd door de gerechtelijke politie en zit in hechtenis. Hij zal moeten verschijnen voor het Hof van Beroep in Fez. Hem wordt "opzettelijk geweld met de dood tot gevolg zonder de intentie om te doden" ten laste gelegd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team