Zoeken

Spanje: vermeende moordenaar Marokkaan gearresteerd (video)

11 juli 2021 - 18:20 - Gemeenschap

©

De Spaanse politie heeft één van de vermeende daders van de moord op een Marokkaanse man in het district Madre de Dios gearresteerd. Het 34-jarige slachtoffer werd op 14 mei zwaar mishandeld en overleed elf dagen later in het ziekenhuis Virgen del Rocío.

De politie van Sevilla heeft een onderzoek ingesteld na het overlijden van de Marokkaan. Hij was door meerdere mensen mishandeld en kreeg als gevolg daarvan een hart- en ademstilstand. Een buurvrouw vond hem bewusteloos op de grond en waarschuwde de politie. De hulpdiensten slaagden erin het slachtoffer te reanimeren. De Marokkaan werd vervolgens in kritieke toestand naar het ziekenhuis Virgen del Rocío overgebracht, waar hij uiteindelijk op 25 mei overleed.

Aanvankelijk dacht de Spaanse politie aan de hypothese van een afrekening tussen drugsorganisaties, omdat familieleden van het slachtoffer weigerachtig stonden tegenover samenwerking met de politie en de agressie plaatsvond in een gebied dat bekend staat om drugshandel.

De vermeende dader werd eind vorige week gearresteerd tijdens een controle in de buurt van Montequinto. De rechter heeft hem afgelopen weekend in hechtenis geplaatst. De politie zet het onderzoek voort en is op zoek naar twee andere verdachten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team