Zoeken

Zoon hoge Marokkaanse militair opgepakt voor moord en verminking

9 juni 2021 - 19:00 - Marokko

©

De zoon van een kolonel-majoor in het Marokkaanse leger heeft in Rabat de zoon van een politieagent verminkt en vermoord. De twee mannen waren samen op stap en hadden flink wat alcohol gedronken. Een meningsverschil tussen beiden zou de aanleiding zijn geweest voor de gruweldaad.

Het drama speelde zich af in de wijk Al Wifaq in Temara. Het dagblad Assabah meldt dat een avondje drinken in een drama is geëindigd. Voordat de vermeende dader de fatale klap toebracht aan het slachtoffer was er een woordenwisseling tussen beide mannen die goed met elkaar waren bevriend. Vermoedelijk is het slachtoffer na de eerste klap overleden. Toen het slachtoffer dood op de grond lag heeft de vermeende dader het lichaam nog verder verminkt waarna hij in een luxe auto wegvluchtte.

De politie van Temara dacht in eerste instantie dat het slachtoffer was omgekomen bij een verkeersongeval. Uit de getuigenis van een nachtwaker bleek echter dat het ging om een moord. De vermeende dader is opgespoord en samen met zijn vriendin gearresteerd in de wijk Agdal in Rabat.

De verdachte blijft in afwachting van het begin van zijn proces in voorlopige hechtenis in de Al Arjate 2-gevangenis in Salé.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team