Zoeken

FC Utrecht geeft Mohamed Ihattaren een kans

14 januari 2022 - 17:40 - Sport

©

De Nederlandse speler van Marokkaanse afkomst, Mohamed Ihattaren, lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen bij zijn thuisclub FC Utrecht. Als dit wordt bevestigd kan hij binnenkort in de Eredivisie aan de slag.

De gesprekken met Juventus om Mohamed Ihattaren te contracteren zouden in een vergevorderd stadium zijn, maar de jonge in Utrecht geboren middenvelder zou liever zijn carrière willen verderzetten bij zijn Nederlandse thuisclub FC Utrecht, meldt het AD.

Lees ook: Mohamed Ihattaren koopt villa van 1 miljoen euro (foto’s)

De 19-jarige PSV’er is sinds het overlijden van zijn vader niet meer in vorm en heeft sinds april niet meer gespeeld. De fans van FC Utrecht betuigden tijdens een wedstrijd FC Utrecht-PSV massaal hun steun aan Ihattaren, wat hem bijzonder raakte.

Lees ook: Mohamed Ihattaren geeft eindelijk teken van leven

De Nederlandse club is op zoek naar potentiële spelers uit de regio en wil de aanvallende middenvelder huren voor anderhalf jaar. De deal is complex omdat Ihattaren onaangekondigd vertrok uit UC Sampdoria in Genua. Als er een akkoord komt, is de verwachting dat hij binnen drie maanden aan de slag kan gaan bij de eredivisie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team