Zoeken

Dounia Batma geeft fouten toe

13 februari 2021 - 17:20 - Cultuur

©

Na haar veroordeling in de zaak ’Hamza mon BB’, geeft zangeres Dounia Batma toe dat ze fouten heeft gemaakt uit ’naïviteit’. Ze zegt dit tijdens het programma "Ana ghir Insan" van Selma El Omari.

Sinds de rechtszaak ’Hamza mon BB’ gaat het niet zo goed met de zangcarrière van Dounia Batma. Ze werd door journalist El Omari uitgenodigd om haar kant van het verhaal te vertellen. Ze gaf de schuld aan haar spontaniteit. "We leven in een tijd waar het niet meer mogelijk is om spontaan, eerlijk en nederig te zijn," stelt de zangeres.

Zichtbaar geëmotioneerd keek de jonge mama terug op wat ze heeft meegemaakt. Ze deed tijdens het interview erg haar best om niet te huilen en zei dat ze ging proberen om haar gedrag te veranderen. "De fouten die ik heb gemaakt, hebben mij een les gegeven. Ik heb veel van mijn fouten geleerd. Wat zeker is, is dat ik deze niet meer zal maken."

’Hamza mon bb’ is een anonieme account op sociale media dat bekend stond om het in diskrediet brengen van bekende Marokkanen. Er werden foto’s en privégesprekken op het account gepubliceerd. Verschillende mensen zijn in deze zaak veroordeeld tot een gevangenisstraf. Dounia Batma is recent veroordeeld tot één jaar gevangenisstraf. In deze omvangrijke rechtszaak staat alleen nog Mohamed Madimi terecht.

Bladna.nl