Zoeken

Zus Dounia Batma komt op 13 maart vrij

7 maart 2021 - 18:00 - Cultuur

©

Ibtissam Batma komt op 13 maart vrij. De zus van zangeres Dounia Batma was tot één jaar gevangenisstraf veroordeeld voor haar betrokkenheid bij de zaak "Hamza mon BB".

Dounia Batma vertelde in tranen over de moeilijke scheiding van haar zus en de gevangenschap van de jonge vrouw. De zangeres, die schuldig werd bevonden aan laster in dezelfde zaak, heeft veel medelijden met haar zus, die niet hetzelfde geluk heeft gehad en sinds maart 2020 in de gevangenis zit.

Ibtissam Batma en drie andere verdachten werden schuldig bevonden aan "deelname aan frauduleuze toegang tot computergegevens", "opzettelijke deelname aan het belemmeren van de werking van het computersysteem door de verstoring ervan en veranderingen in de manier waarop gegevens worden verwerkt", "de verspreiding van beelden en verklaringen van anderen zonder hun toestemming", en "het verspreiden van valse feiten met als doel de privacy van individuen te schaden en hen te belasteren".

Tijdens haar interview met Arabi Post vertelde Dounia Batma dat de pijn heel intens was en dat de veroordeling van haar zus aanvoelde alsof haar ogen werden uitgetrokken. "We zijn drie zussen. We leven onder hetzelfde dak en zijn altijd heel dicht bij elkaar geweest. We kunnen het niet verdragen dat Ibtissam werd opgesloten. We hebben het gevoel dat ze twintig jaar achter de tralies heeft gezeten," aldus de zangeres in tranen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team