Zoeken

Dood kind (4) op station Rabat-Agdal: spoorwegmaatschappij reageert eindelijk

22 december 2023 - 16:00 - Marokko

©

Enkele weken na het overlijden van de 4-jarige Omar op het treinstation Rabat Agdal, heeft het Nationaal Bureau voor Spoorwegen (ONCF) eindelijk besloten om te reageren.

Het ongeluk vond plaats op 1 november, toen de kleine Omar een fatale val maakte van een roltrap in het treinstation Rabat-Agdal. Dit tragische voorval heeft veel emotie opgewekt op sociale media.

Lees ook: Nieuwe wendingen in zaak chirurg Hassan Tazi

"In een periode van respect voor de rouw en de strikte privacy van de familie na het tragische overlijden van het kind Omar, heeft het ONCF vandaag zijn solidariteit met de ouders en naasten willen uitdrukken en biedt zijn meest oprechte en bedroefde condoleances aan", meldt het ONCF in een verklaring.

"Onmiddellijk na dit drama heeft het ONCF zich beschikbaar gesteld voor de bevoegde autoriteiten om licht te werpen op de omstandigheden van dit tragische ongeval en om verantwoordelijkheden vast te stellen", vervolgt het ONCF.

Lees ook: Man door trein aangereden in Tanger

De spoorwegmaatschappij verzekert dat het "alles in het werk stelt om alle veiligheidsvoorwaarden voor reizigers binnen zijn gebouwen en aan boord van zijn treinen te garanderen". "In deze pijnlijke beproeving betuigt het ONCF opnieuw zijn medeleven en deelt het diep het verdriet van de ouders", schrijft het bedrijf nog.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team