Zoeken

Speciale deviezen-regelgeving voor Marokkaanse diaspora

10 juli 2021 - 15:00 - Marokkanen in het buitenland

©

De Marokkaanse autoriteiten doen hun best om het verblijf van de Marokkaanse diaspora aangenaam te laten verlopen. De deviezen-regelgeving heeft een speciale status in het leven geroepen om wereld-Marokkanen beter te begeleiden en te dienen en hen de plaats te geven die zij verdienen als hoofdrolspelers in de ontwikkeling van het koninkrijk.

Door deze nieuwe status geniet de Marokkaanse diaspora van de voordelen die aan expats en toeristen worden toegekend.

Lees ook: Digitale brochure over financiële voordelen voor wereld-Marokkanen

Het gaat onder meer om de toegang tot kredieten in dirham, die door nationale instanties worden verleend, de vrijheid om in Marokko te investeren en om het even welk goed te verwerven, het recht om gebruik te maken van dotaties om hun uitgaven in het buitenland te dekken voor toeristische en religieuze reizen, schoolgeld en medische verzorging, meldt Le360.

In het kader van de deviezen-regelgeving genieten in het buitenland wonende Marokkanen eveneens van een liberaal stelsel dat hun de vrijheid geeft hun diverse deviezentransacties uit te voeren.

Om Marokkanen die in het buitenland wonen beter van dienst te zijn en hen beter te begeleiden, stelt het deviezenkantoor ook een callcenter ter beschikking dat bereikbaar is op het nummer 05 37 26 63 63.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team