Zoeken

Digitale brochure over financiële voordelen voor wereld-Marokkanen

7 mei 2021 - 12:40 - Marokkanen in het buitenland

©

Het Marokkaanse geldwisselkantoor heeft een digitale brochure gelanceerd over de diensten die het kantoor aanbiedt en wat de voordelen zijn die er aan wereld-Marokkanen worden geboden als zijn hun geld om willen wisselen. In het online-informatiepamflet wordt onder andere uitleg gegeven over het openen van rekeningen, persoonlijke schenkingen in vreemde valuta via leningen en bankgaranties en investeringen in vreemde valuta in Marokko.

Wat het eerste punt betreft, deelt het wisselkantoor de in het buitenland wonende Marokkanen mee dat zij bij hun Marokkaanse bank vrij rekeningen in vreemde valuta en converteerbare dirham kunnen openen en dat zij kunnen beschikken over chequeboekjes en internationale betaal- en kredietkaarten die worden gedekt door de op deze rekeningen beschikbare middelen, die kunnen worden gebruikt voor betalingen in Marokko of in het buitenland. Ook staat vermeld hoe wereld-Marokkanen een rekening kunnen openen met betaal- en creditkaarten die zowel in Marokko als in het buitenland kunnen worden gebruikt.

De instelling geeft aan dat Marokkanen in het buitenland de mogelijkheid hebben om kredieten in dirham aan te gaan die bestemd zijn voor de financiering van de aankoop of de bouw van een woning in Marokko, op voorwaarde dat zij een bijdrage leveren in valuta van ten minste 30% van de prijs van het aan te kopen of te bouwen onroerend goed.

Verder staat er in de brochure vermeld wat de mogelijkheden zijn voor wereld-Marokkanen om met vreemde valuta investeringen te doen in het koninkrijk en hoe zij toegang krijgen tot de opbrengsten van de investeringen in hun woonland.

Brochure financiële voordelen voor Marokkaanse diaspora

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team