Zoeken

Canada Jetlines breidt uit in Marokko met Air Arabia

31 maart 2024 - 09:00 - Marokko

©

De Canadese luchtvaartmaatschappij Canada Jetlines Operations Ltd. heeft een contract getekend met Air Arabia Maroc voor de huur van twee Airbus A320-toestellen. De toestellen zullen worden ingezet voor vluchten tussen West-Europa en Marokko in de periode van juni tot september 2024.

Deze overeenkomst, die bekend staat als een Wetlease/ACMI-contract (Aircraft, Crew, Maintenance and Insurance), is een belangrijke stap voor Canada Jetlines in haar strategie om haar aanwezigheid in Marokko te versterken. De maatschappij wil haar vloot optimaal benutten tijdens de drukke zomermaanden in Europa en tegelijkertijd haar positie als leverancier van op maat gemaakte luchttransportoplossingen verstevigen.

Lees ook: Air Arabia Maroc vliegt rechtstreeks van Tetouan naar Amsterdam

"Onze samenwerking met Air Arabia Maroc is een belangrijke stap in onze strategie om ACMI-diensten te leveren aan waardevolle partners", aldus Eddy Doyle, CEO van Canada Jetlines. "Deze overeenkomst stelt ons niet alleen in staat om onze vloot tijdens de Europese zomerpiek te maximaliseren, maar versterkt ook onze positie als toonaangevende leverancier van op maat gemaakte luchttransportoplossingen."

Lees ook: Air Arabia Maroc opent vijf nieuwe routes vanuit Rabat

De twee A320-toestellen zullen worden ingezet op routes tussen populaire toeristische bestemmingen in West-Europa en Marokko. "Deze samenwerking past perfect in het duurzame groeiplan van Canada Jetlines", aldus Doyle. "We kijken ernaar uit om samen te werken met Air Arabia Maroc om onze klanten een hoogwaardige service te bieden."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team