Zoeken

Air Arabia Maroc vliegt rechtstreeks van Tetouan naar Amsterdam

14 maart 2024 - 14:00 - Marokko

©

Vliegtuigmaatschappij Air Arabia Maroc breidt haar netwerk uit met een nieuwe directe verbinding tussen Tetouan en Amsterdam. De route, die vanaf 7 mei 2024 operationeel zal zijn, versterkt de banden tussen Marokko en Nederland.

Vanaf Tetouan (TTU) zal er elke dinsdag een vlucht om 06:10 uur vertrekken. De aankomst in Amsterdam (AMS) is om 10:15 uur. De retourvlucht vertrekt om 11:15 uur uit Amsterdam en landt om 13:20 uur in Tetouan.

Lees ook: Air Arabia Maroc opent vijf nieuwe routes vanuit Rabat

Met deze nieuwe verbinding breidt Air Arabia Maroc haar aanbod vanuit Tetouan verder uit, na eerdere toevoegingen van routes naar Barcelona, Malaga, Brussel en Madrid. De nieuwe route past in de strategie van de luchtvaartmaatschappij om de regionale en internationale connectiviteit te bevorderen en de toeristische en economische ontwikkeling tussen Marokko en Europa te stimuleren.

Lees ook: Ghita Dolla, eerste Marokkaanse pilote bij Air Arabia

Tickets voor de vluchten zijn nu te koop via de website van Air Arabia, het callcenter of erkende reisbureaus. Passagiers kunnen ook online inchecken, wat hun reiservaring vereenvoudigt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team