Zoeken

Air Arabia Maroc opent vijf nieuwe routes vanuit Rabat

13 februari 2024 - 17:30 - Marokko

©

Air Arabia Maroc vliegt vanaf 1 mei 2024 rechtstreeks van Rabat-Salé naar Barcelona, Brussel, Basel, Parijs en Istanbul. De nieuwe routes vullen het netwerk van de low-cost luchtvaartmaatschappij aan en bieden passagiers meer keuze en flexibiliteit.

Rabat-Salé is de zevende thuisbasis van Air Arabia in Marokko. De uitbreiding naar de hoofdstad is een antwoord op de groeiende vraag naar vluchten tussen Marokko en Europa. De maatschappij wil met de nieuwe routes de connectiviteit bevorderen en de economische groei in Marokko stimuleren.

Lees ook: Air Arabia Maroc opent nieuwe routes

"We zijn verheugd om vijf nieuwe directe routes vanuit Rabat aan te bieden," bevestigt Adel Al Ali, directeur-generaal van Air Arabia Group. "Dit past in onze strategie om ons netwerk te versterken en onze passagiers meer keuze en comfort te bieden. De start van de operaties vanuit Rabat toont onze toewijding aan het verbeteren van de connectiviteit en het stimuleren van de economische groei in Marokko en daarbuiten."

Lees ook: Ghita Dolla, eerste Marokkaanse pilote bij Air Arabia

Air Arabia Maroc vliegt al vanaf Casablanca, Nador, Oujda, Fez en Tanger. De maatschappij heeft een moderne vloot van Airbus A320-toestellen en bedient meer dan 65 routes.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team