Zoeken

Brahim Diaz bereidt komst naar Marokko voor

10 januari 2024 - 10:00 - Sport

©

De Marokkaanse voetbalsector is in afwachting van een potentiële nieuwe aanwinst voor de Atlas Leeuwen. Real Madrid-middenvelder Brahim Diaz, met zowel Spaanse als Marokkaanse roots, staat in de schijnwerpers na aanhoudende interesse van de Marokkaanse bondscoach.

Walid Regragui, die na de Afrika Cup een serieus gesprek met Diaz plant, is vastberaden om hem te overtuigen zich aan te sluiten bij de Atlas Leeuwen. Deze ontwikkeling volgt na maanden van speculatie over Diaz’s internationale toekomst.

Lees ook: Walid Regragui in Madrid om Brahim Diaz te overtuigen

Geboren in Spanje uit een Marokkaanse vader en een Spaanse moeder, begon Brahim Diaz zijn internationale carrière in de Spaanse jeugdelftallen. Een uitnodiging voor het Spaanse A-team blijft echter uit, wat de deur opent voor een overstap naar Marokko. Volgens Regragui heeft Diaz, gezien zijn ervaring en vaardigheden, zeker een plek in het Marokkaans elftal.

Lees ook: Brahim Diaz "niet overtuigd" door Marokko

De komst van Diaz zou een belangrijke aanwinst zijn voor het Marokkaans elftal. De middenvelder van Real Madrid zou het team kunnen verrijken met zijn ervaring op topniveau. Volgens lokale media zal Brahim Diaz in de komende dagen via zijn agent stappen ondernemen bij de FIFA voor een verandering van sportnationaliteit.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team