Zoeken

Brahim Diaz klaar om voor Marokko te spelen

18 februari 2023 - 21:00 - Sport

©

Walid Regragui lijkt een akkoord te hebben gevonden met Brahim Diaz. De speler van AC Milan zal naar verwachting worden opgeroepen voor de volgende wedstrijden van het Marokkaanse voetbalelftal.

Er bestond veel onduidelijkheid over de toekomstige sportnationaliteit van de Spaans-Marokkaanse speler Brahim Diaz. Na zijn ontmoeting met bondscoach Walid Regragui blijkt de kwestie opgehelderd te zijn. Tijdens hun gesprekken heeft Walid Regragui de speler weten te overtuigen om voor Marokko te kiezen, schrijft Le Matin.

Lees ook: Brahim Diaz keert Spanje de rug toe en kiest voor Marokko

Brahim Diaz zou zijn akkoord hebben gegeven om voor Marokko te spelen en zal naar verwachting voor het eerst optreden met de Atlas Leeuwen tijdens de oefenduels tegen Brazilië op zaterdag 25 maart in het Grote Stadion van Tanger om 22 uur, en tegen Peru op dinsdag 28 maart in het Wanda Metropolitano Stadium in Madrid om 21.30 uur.

Lees ook: Brahim Diaz verpest CL-deelname Cristiano Ronaldo (video)

Volgens Assahra, die een bron binnen de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) citeert, zal de 23-jarige middenvelder officieel Atlas Leeuw worden zodra alle administratieve procedures zijn afgerond. Brahim Diaz, die momenteel is uitgeleend aan AC Milan na zijn overstap van Manchester City naar Real Madrid, is een mooie aanwinst voor Marokko. Met AC Milan scoorde de middenvelder 4 doelpunten en leverde hij 3 assists in 19 wedstrijden, plus een doelpunt in de achtste finales van de Champions League tegen Tottenham.

Bladna.nl