Zoeken

Walid Regragui vertelt over ontmoeting met Brahim Diaz

18 maart 2023 - 08:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui heeft AC Milaan middenvelder Brahim Diaz benaderd. De speler werd al geselecteerd door Spanje, maar kan zich nog bij de Atlas Leeuwen voegen. Regragui laat de deur open staan.

Brahim Diaz denkt nog na over zijn sportieve nationaliteit. Hij zal moeten kiezen tussen Marokko en Spanje. Een moeilijke keuze voor de binationale speler, die in het vizier zit van bondscoach Walid Regragui. Omdat de coach liever geen druk op Diaz uitoefent, heeft hij hem niet opgeroepen voor de twee vriendschappelijke wedstrijden tegen Brazilië en Peru, die gepland staan op 25 maart in Tanger en 28 maart in Madrid.

Lees ook: Spanje en Marokko strijden om Brahim Diaz

"Ik ben naar Milaan gegaan om Brahim Diaz te ontmoeten. Hij heeft een dubbele nationaliteit. Er was een oprecht gesprek, hij was eerlijk. Er zijn geen onderhandelingen bezig, maar hij vroeg tijd om na te denken of hij voor ons of Spanje wil spelen. Hij houdt van Marokko maar het zal zijn eigen beslissing zijn", aldus Walid Regragui op een persconferentie op eerder deze week.

Lees ook: Brahim Diaz klaar om voor Marokko te spelen

In Spanje is Brahim Diaz door de Spaanse bondscoach Luis de la Fuente opgeroepen voor de volgende werdstrijden tegen Noorwegen en Schotland op 25 en 28 maart, in het kader van de Euro 2024 kwalificatiewedstrijden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team