Zoeken

Blijft Hakim Ziyech toch bij Chelsea?

19 november 2021 - 19:10 - Sport

©

Zal Hakim Ziyech dit seizoen Chelsea nog verlaten? Niets is nog zeker, de Engelse club heeft nog geen beslissing genomen over het lot van de Marokkaanse international. FC Barcelona en Borussia Dortmund zouden belangstelling hebben voor de middenvelder.

De Engelse club heeft nog geen besluit genomen over de toekomst van Ziyech. Zullen ze hem in januari uitlenen aan Borussia Dortmund, of gaan ze eerder onderhandelen over een transfer naar Barcelona? Op dit moment is alles nog onduidelijk.

Lees ook: Hakim Ziyech in januari naar Duitsland?

De Marokkaanse international heeft dit seizoen niet echt geschitterd in het team van Thomas Tuchel. Chelsea zou de middenvelder definitief dan ook van de hand willen doen. Ook Ziyech zelf zou om zijn vertrek hebben gevraagd, om zijn carrière bij een andere club te kunnen hervatten, maar de Engelse ploeg heeft volgens Sky Sport Duitsland nog geen beslissing genomen.

Ziyech heeft maar één doelpunt gemaakt in de Champions League en slechts 10 wedstrijden in alle competities gespeeld voor Chelsea. De 28-jarige Marokkaan blijft zware kritiek krijgen van fans, die ook om zijn vertrek vragen.

Lees ook: FC Barcelona geeft Hakim Ziyech niet op

De transferwaarde van Ziyech ligt momenteel rond de 38 miljoen euro, ondanks het feit dat hij vorig jaar voor 40 miljoen euro bij de Engelse club tekende.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team