Zoeken

Borussia Dortmund wil Hakim Ziyech nog steeds binnenhalen

18 december 2021 - 17:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech zit nog steeds in het vizier van Borussia Dortmund. De club zou deze winter een voorstel doen om de aanvaller te contracteren.

Het is nog steeds niet duidelijk of Ziyech Londen aan het eind van het jaar zal verlaten. Het is echter wel zeer duidelijk dat de speler op zoek is naar meer speeltijd. Na de aandacht te hebben getrokken van Barcelona, dat een zet deed om over zijn komst te onderhandelen, is het nu de beurt aan Borussia Dortmund om een poging te wagen.

Lees ook: Hakim Ziyech wil naar Ajax terugkeren

Het Duitse medium Bild schrijft dat de Bundesliga-club wil toeslaan tijdens de winter om Ziyech binnen te halen. De krant vraagt zich af wat de uitkomst van dit aanbod zal zijn, omdat de Chelsea coach, Thomas Tuchel, zich tijdens de besprekingen over een mogelijke transfer naar Barcelona ook al had verzet. Hij was niet bereid om Ziyech te laten vertrekken.

Lees ook: Chelsea en Barcelona onderhandelen transfer Ziyech

De Chelsea baas heeft naar verluidt veel invloed op de beslissingen van de club en wil een grote ploeg om over genoeg keuze te beschikken voor de tweede helft van de campagne. Als de Blues hem laten gaan ligt het echter voor de hand dat het om een huurconstructie zou gaan. Chelsea heeft nog geen definitief standpunt ingenomen over de toekomst van de Marokkaanse international.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team