Zoeken

Chelsea en Barcelona onderhandelen transfer Ziyech

3 december 2021 - 10:40 - Sport

©

Het ziet ernaar uit dat FC Barcelona opnieuw contact heeft gelegd met Chelsea voor een mogelijke overstap van Hakim Ziyech. Daarnaast staat naar verluidt ook Timo Werner op de radar van de Catalaanse club.

Hakim Ziyech is bij Chelsea nog steeds geen onbetwiste basisspeler, waardoor hij mogelijk op zoek zal gaan naar een nieuwe club. De onderhandelingen tussen FC Barcelona en Chelsea zijn inmiddels van start gegaan, meldt het Spaanse Sport.

Lees ook: Chelsea: Thomas Tuchel prijst Hakim Ziyech’s inspanningen

Barcelona is naarstig op zoek naar nieuwe aanvallers en Chelsea gaf in het verleden al te kennen dat een transfer van de Atlas Leeuw een optie is. De Spaanse club zou eveneens de zinnen hebben gezet op Timo Werner, en ook met betrekking tot de Duitse aanvaller zou Chelsea bereid zijn om mee na te denken over een transfer. Het Chelsea-duo zelf zou openstaan voor een vertrek uit Londen om meer speeltijd te kunnen krijgen.

Lees ook: Transfer Hakim Ziyech: Chelsea zegt nee, Barcelona dringt aan

Als FC Barcelona Ziyech werkelijk wil overnemen moet de club het tot 2025 doorlopende contract afkopen. De transferwaarde van Ziyech wordt momenteel geschat op zo’n 38 miljoen euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team