Zoeken

Chelsea toch bereid Hakim Ziyech te laten gaan

28 december 2021 - 13:07 - Cultuur

©

De Engelse club Chelsea is bereid om de transfer van Marokkaans international Hakim Ziyech tijdens de winterstop toe te staan. AC Milan blijft geïnteresseerd in de Atlas Leeuw.

Volgens de krant The Sun overweegt Chelsea FC om aanvallende middenvelder Hakim Ziyech over te nemen tijdens de winterstop in januari. Meerdere grote clubs zien hem graag komen. Volgens Calciomercato is de Premier League club bereid hem te laten gaan in ruil voor 36 miljoen pond met een verplichte koopclausule.

Lees ook: Hakimi en Ziyech in Afrikaans team van het jaar

Dit is AC Milan’s kans om de Atlas Leeuw in te lijven. Als zij een akkoord kunnen bereiken met Chelsea, zullen zij kunnen rekenen op de diensten van de voormalige Ajax-aanvaller. De Italiaanse club ondervindt echter sterke concurrentie van Barcelona en Borussia Dortmund. Deze laatsten hebben ook grote belangstelling getoond voor de Marokkaanse international.

Lees ook: Borussia Dortmund wil Hakim Ziyech nog steeds binnenhalen

Hakim Ziyech kwam in de zomer van 2020 over van Ajax, maar heeft zich nog niet kunnen profileren. Om die reden wordt hij regelmatig genoemd als kandidaat om te vertrekken. Hij kwam dit seizoen 18 keer in actie, maar scoorde slechts drie doelpunten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team