Zoeken

FC Barcelona geeft Hakim Ziyech niet op

15 november 2021 - 10:40 - Sport

©

FC Barcelona heeft interesse getoond voor meerdere spelers van Chelsea, waaronder Hakim Ziyech. De Spaanse top club ziet de Marokkaanse international graag komen tijdens de winterstop.

Deze nieuwe mogelijk is voor Hakim Ziyech een mooie kans om het Britse kampioenschap te verlaten. De Marokkaanse international heeft sinds zijn komst bij Chelsea nog niet kunnen overtuigen. De club overweegt hem daarom tijdens de winter op huurbasis met koopoptie te laten vertrekken.

Lees ook: Hakim Ziyech in januari naar Duitsland?

Voor Ziyech is er keuze genoeg. Naast Barcelona hebben ook Newcastle, Borussia Dortmund, AC Milan en Bayern interesse in de Marokkaanse spelmaker.

Barcelona overweegt ook om Callum Hudson-Odoi en Christian Pulisic, twee teamgenoten van Ziyech, te contracteren. Maar Ziyech staat volgens Spaanse media bovenaan de lijst.

Lees ook: Hakim Ziyech spreekt over conflict met bondscoach Marokko

Ziyech vertrok van Ajax Amsterdam voor 40 miljoen euro. Zijn transferwaarde wordt nu geschat op 38 miljoen euro. Barcelona kampt echter met financiële problemen en zou slechts over 10 miljoen euro beschikken om nieuwe spelers binnen te halen. De club wil daarom spelers lenen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team