Zoeken

Marokko: lerares slaat leerling bewusteloos

14 januari 2022 - 20:20 - Marokko

©

In Beni Mellal heeft de gerechtelijke politie een lerares van een privé-school aangehouden die een minderjarige leerling heeft mishandeld om hem te straffen. De ouders hebben een klacht ingediend en een onderzoek is ingesteld.

Het gaat om een geval van gewelddadige agressie, meldt het dagblad Assabah. De student kreeg een klap tegen het hoofd, waarna hij het bewustzijn verloor en naar de eerste hulp van het regionale ziekenhuis van Beni Mellal werd gebracht. Zijn toestand was zorgwekkend, waardoor hij werd overgebracht naar het universitair ziekenhuis voor kinderen Abderrahim Harouchi, in Casablanca.

Lees ook: Bilal (8) door lerares mishandeld in Frankrijk

De gerechtelijke politie heeft de lerares gearresteerd en ondervraagd. Zij werd in voorlopige hechtenis genomen en overgedragen aan de Procureur de Konings. Een gerechtelijk onderzoek is ingesteld.

Lees ook: Marokko: lerares voorkomt ontvoering kind en wordt zwaar mishandeld

De provinciale onderwijsdiensten van Beni Mellal hebben te kennen gegeven dat zij de zaak van nabij volgen. Er is een provinciale commissie ingesteld om de mishandeling te onderzoeken en vast te stellen wie verantwoordelijk is, zodat ook passende administratieve sancties kunnen worden opgelegd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team