Zoeken

Belgische politie deelt beelden in zaak doodgeschoten Firdaous (video)

26 februari 2024 - 09:00 - Wereld

©

De Antwerpse politie heeft nieuwe beelden vrijgegeven van twee mannen die mogelijk betrokken zijn bij de dood van de 11-jarige Firdaous in Merksem vorig jaar. Ook een grijze Peugeot 308 wordt gezocht.

Firdaous werd op 9 januari 2023 doodgeschoten in de garage van haar woning, dat als leefruimte was ingericht. De schutter vuurde met een oorlogswapen vijf kogels af. Mogelijk was de schietpartij een vergissing en was het doelwit een drugsdealer die in hetzelfde gebouw woont.

Lees ook: Arrestaties voor moord op kleine Firdaous bij drugsaanslag in Antwerpen

De politie is nu op zoek naar twee mannen die voor en na de schietpartij in de buurt gezien zijn. De eerste man is tussen de 20 en 30 jaar oud, heeft donker haar en droeg een lange, lichtkleurige jas met kap. De tweede man heeft ook donker haar en droeg een lange, lichtkleurige donsjas met kap. Hij reed op een donkere elektrische step met een witte zak aan het stuur.

De politie is ook op zoek naar een grijze Peugeot 308, type 7, met een zwarte carrosserie boven het rechter voorwiel.

Lees ook: 8 jaar celstraf voor oom van doodgeschoten Firdaous

De politie roept getuigen op om zich te melden. Wie de mannen herkent of informatie heeft over de auto, kan contact opnemen met de politie via 0800-30.300 of via de website van de politie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team