Zoeken

Bayern München miste transfer Achraf Hakimi

27 februari 2023 - 14:00 - Sport

©

Achraf Hakimi stond op de lijst van spelers die Bayern München in 2020 wilde rekruteren om zijn team te versterken. Destijds had de Duitse club te maken met financiële problemen als gevolg van de Covid-19 pandemie.

Bayern München had de Marokkaanse international voor zijn vertrek naar Inter Milan kunnen aanwerven. Dat vernam SportBild in een gesprek met Hasan Salihamidzic, sportdirecteur van Bayern.

Lees ook: Achraf Hakimi onthult identiteit beste vrienden

Hakimi, die tussen 2018 en 2020 door Real Madrid aan Dortmund was uitgeleend, had naam gemaakt in de Bundesliga en was een van de meest gevraagde verdedigers op de transfermarkt. Maar Bayern kon hem uiteindelijk niet aantrekken vanwege de financiële gevolgen van de Covid-19 pandemie voor de club.

Lees ook: Achraf Hakimi spreekt over de droom die hij nog wil vervullen

Na zijn huurperiode bij Dortmund vertrok de Atlas Leeuw naar Inter Milan in een deal ter waarde van 43 miljoen euro. Een bedrag dat Bayern niet kon betalen. Na Inter tekende Achraf Hakimi een contract voor vijf jaar bij PSG voor een bedrag van 60 miljoen euro exclusief bonussen. Volgens Transfermarkt is zijn huidige marktwaarde 70 miljoen euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team