Zoeken

Na PSG wijst Sevilla ook bod Bayern München voor Yassine Bounou af

24 juli 2023 - 20:30 - Sport

©

Bayern München, dat ook interesse heeft in Yassine Bounou, heeft net een bod van 8 miljoen euro gedaan voor de Marokkaanse keeper aan Sevilla, veel lager dan dat van 12 miljoen euro van Paris Saint-Germain (PSG), dat al door de Spaanse club werd afgewezen.

Sevilla blijft aanbiedingen krijgen voor Yassine Bounou. Na PSG, dat 12 miljoen euro bood voor de Marokkaanse international, een bod dat al door de club werd afgewezen, heeft Bayern München nu een nog lager bod gedaan van 8 miljoen euro, meldt de Twitter-pagina Luca Bendoni van Gianluca di Marzio. Daarbij wordt wel opgemerkt dat de Duitse kampioen bonussen toevoegt die oplopen tot 12 miljoen euro.

Lees ook: PSG doet bod op Yassine Bounou

Geen van deze aanbiedingen voldoet aan Sevilla’s eisen, dat niet van plan is Bounou te verkopen voor minder dan 20 miljoen euro. De 32-jarige Marokkaanse keeper, die bij Sevilla overbodig is geworden sinds de komst van Mendilibar, heeft de interesse gewekt van grote Europese clubs zoals Barça, Real Madrid, Manchester United, Inter Milan, maar ook van Saoedische clubs. Zijn contract met Sevilla loopt af in 2025, maar de club is bereid hem te laten gaan als er een aanzienlijk bod op tafel komt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team