Zoeken

Grootste Duitse club toont interesse in Yassine Bounou

14 juli 2023 - 16:00 - Sport

©

De Marokkaanse doelman Yassine Bounou staat op de radar van de Duitse voetbalreus Bayern München. De Atlas Leeuw wordt door de Beieren gezien als een interessante optie en zijn naam is opnieuw opgenomen in de rekruteringslijst.

Volgens Relevo heeft de waarschijnlijke transfer van Yan Sommer van Bayern naar Inter Milan, de interesse van de Duitse club in Bounou weer aangewakkerd. Met de keeperpositie die mogelijk vrijkomt, lijkt de Atlas Leeuw hoog op de lijst van potentiële vervangers te staan. Het is niet de eerste keer dat de club uit München aan Bono denkt als alternatief. Ook in januari overwoog de club om hem te contracteren nadat hun eerste keeper, Manuel Neuer, een blessure had opgelopen.

Lees ook: Onweerstaanbare voorstellen voor Yassine Bounou (Bono)

Yassine Bounou bleef vorige transferperiode uiteindelijk bij Sevilla maar het naderend vertrek Yan Sommer naar Inter Milan zou de weg openen naar een transfer naar de Duitse topclub. Neuer is nog steeds aan het herstellen van een ernstige blessure, wat de behoefte aan een betrouwbare doelman noodzakelijk maakt. Sevilla zou minstens 20 miljoen euro vragen om de Marokkaanse international te laten gaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team