Zoeken

Bayern München wil Hakim Ziyech kopen

21 februari 2023 - 10:00 - Sport

©

Hakim Ziyech zou Chelsea komende zomer kunnen verlaten om zich aan te sluiten bij Paris Saint-Germain (PSG). De onderhandelingen over zijn transfer waren tijdens de wintertransfer periode in januari al van start gegaan. Ook Bayern München blijkt nu in de race te zijn om de Marokkaanse international te contracteren.

Ziyech ging in het seizoen 20-21 voor 40 miljoen euro naar Chelsea. De Londense club verwacht bij een eventuele transfer het geïnvesteerde geld terug te verdienen, de transfersom voor de Marokkaanse international zal naar verwachting dan ook rond de 40 miljoen euro liggen, ook al is zijn huidige waarde 20 miljoen euro, aldus Transfermarkt.

Lees ook: AS Roma bevestigt mislukte poging om Hakim Ziyech te contracteren

De speler wilde in de winterse transferwindow in januari tekenen voor PSG, maar Chelsea heeft tot drie keer toe verkeerde documenten naar de Parijse ploeg gestuurd. De Franse club zal daarom proberen de transfer in de volgende zomermercato af te ronden. Maar PSG is niet langer de enige club die geïnteresseerd is in Ziyech.

Lees ook: Hakim Ziyech wilde betalen om Chelsea te verlaten

Ook andere Europese topclubs zoals Bayern München zijn geïnteresseerd in de aankoop van de talentvolle speler. Maar de wens van Ziyech is om zich aan te sluiten bij het team van PSG. Een verleidelijk aanbod van Bayern München zou de speler, van wie het contract bij Chelsea loopt tot juni 2025, wellicht op andere gedachten kunnen brengen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team