Zoeken

Bank Of Africa komt met nieuwe aanbod voor wereld-Marokkanen

23 juli 2022 - 17:40 - Marokkanen in het buitenland

©

Om nog dichter bij de wereld-Marokkanen te komen, heeft Bank Of Africa woensdag, ter gelegenheid van Operatie Marhaba, een reeks "innoverende producten en diensten" voorgesteld.

Profiterend van de massale komst van de Marokkaanse diaspora, meldt de bank in een persbericht dat de nabijheid tot de klanten werd versterkt door technologische producten, diensten en financieringsmechanismen met toegevoegde waarde aan te bieden.

Lees ook: Sterke winstgroei voor Marokkaanse banken in 2021

Daartoe is een digitaal platform, "Agence Directe" genaamd, opgezet om het openen van een rekening op afstand te vergemakkelijken. Het kan 24 uur per dag, 7 dagen per week vanaf een computer, tablet of smartphone. "Dit platform biedt tevens de mogelijkheid om op elk moment met een adviseur te communiceren via chat of telefoon," benadrukt dezelfde bron.

Tot de innovaties behoren ook de app "BMCE Direct", die "de diensten van het agentschap aanvult door functies aan te bieden voor het online beheren van rekeningen en het uitvoeren van banktransacties". Met de app "Daba Transfer", die parallel samenwerkt met de klantendienst "Ligne Directe", kunnen klanten gratis en in enkele muisklikken geld overmaken naar Marokko zonder zich te verplaatsen.

Lees ook: Drie Marokkaanse banken in Top 500

Andere product voor wereld-Marokkanen is het First Pack, dat gedurende 12 maanden gratis is en talrijke diensten en voordelen biedt. Het gaat hier om de zeer concurrerende wisselkoers met vrijstelling van provisie voor alle wisseltransacties die tijdens de zomer op de rekening gestort worden. Verder is er een uitgebreid ondersteuningspakket "Assistance Salama" en de aanbiedingen "Damane Assakane" en "Salaf Dari".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team