Zoeken

Wereld-Marokkanen moeten hun retourticket van tevoren kopen

9 augustus 2022 - 17:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Tanger Med heeft laten weten dat wereld-Marokkanen, in het kader van de retourfase van Operatie Marhaba 2022, een retourticket van hun scheepvaartmaatschappij moeten verkrijgen, met een vaste datum en een vast tijdstip voor de reis. Anders zullen zij de havens niet binnen mogen.

Er zijn regelingen getroffen zodat wereld-Marokkanen die hun vakantie in Marokko doorbrengen zonder problemen naar hun thuisland kunnen terugkeren, aldus een verklaring van de havenautoriteit van Tanger Med.

Lees ook: Marhaba 2022: belangrijk bericht voor wereld-Marokkanen

Daartoe heeft de directie de wereld-Marokkanen verzocht hun retourtickets van tevoren te kopen. Zij moeten ook de verkeersvoorspellingen op de website en de mobiele app van de haven raadplegen en hun terugreis goed plannen om lange files te vermijden. Dit geldt vooral tijdens de piekdagen van 25 tot en met 30 augustus 2022.

Lees ook: Marhaba 2022: Sebta voert inwisselbaarheid boottickets in

Om de doorgang in de haven te vergemakkelijken zijn communicatietools ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de passagiers steeds op de hoogte zijn van de regelingen in de haven. Daartoe behoren sociale netwerken, een website, een mobiele app en Tanger Med Radio.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team