Zoeken

Bagage passagiers vlucht Royal Air Maroc gestolen

22 september 2020 - 15:54 - Marokko

©

De bagage van tientallen passagiers van een vlucht van Royal Air Maroc tussen New York en Casablanca, zouden bij aankomst op de Mohammed V luchthaven zijn gestolen.

L’Economiste bericht dat de bagage afgelopen maandag werd gestolen. Tassen en reiskoffers in de bagageruimte werden geopend of kapot gescheurd volgens de slachtoffers.

Volgens het medium worden de personeelsleden van de bagage afhandelaar van Royal Air Maroc van de diefstallen verdacht. Een onderzoek is aan de gang.

In augustus dit jaar was de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij al onder vuur komen te staan na de verdwijning van de bagage van tientallen Guineese passagiers die na maanden in Marokko vast te hebben gezeten, naar hun land waren teruggekeerd.

Royal Air Maroc had toen laten weten dat "slechts 60 passagiers" hun bagage niet hadden gekregen. Doordat de passagiers veel te veel bagage meehadden, had de luchtvaartmaatschappij besloten om slechts een deel mee te nemen om het toestel niet te zwaar te beladen. De rest van de bagage zou met een andere vlucht naar Guinee worden gevlogen. Tien dagen later was dat nog niet het geval.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team