Zoeken

Royal Air Maroc geeft details over hervatting vluchten

13 juli 2020 - 19:20 - Marokko

©

Royal Air Maroc heeft vanaf 15 juli tientallen speciale vluchten gepland. De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij heeft zaterdag in een verklaring alle passagiers opgeroepen om zich aan de voorwaarden die door de regering werden besloten te houden.

De groep bericht dat, zoals gepland, Marokkanen die in het buitenland wonen of vastzitten, alsook buitenlanders die in Marokko wonen en hun families, aan boord van toestellen van Royal Air Maroc zullen worden toegelaten.

Alle passagiers, met uitzondering van kinderen onder 11 jaar, zullen een negatieve coronatest en een serologische test van minder dan 48 uur moeten tonen alvorens aan boord te mogen.

Marokkanen die in het buitenland wonen en hun families, buitenlanders die in Marokko wonen of vastzitten, Marokkaanse studenten die zijn ingeschreven aan buitenlandse universiteiten, mensen die voor hun werk of om gezondheidsredenen naar het buitenland moeten reizen, zullen het koninkrijk mogen verlaten met een uitzonderlijke toestemming van de prefectuur van hun provincie. Deze passagiers zijn vrijgesteld van een coronatest maar moeten rekening houden met de gezondheidsmaatregelen vereist in het land van bestemming.

In de toestellen is het dragen van een mondmasker bovendien verplicht tijdens de hele vlucht. Enkel handtassen, kindertassen en computertassen worden toegelaten. Alle andere bagage moet in de bagageruimte.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team