Zoeken

Nog geen lijnvluchten voor Royal Air Maroc

11 oktober 2020 - 14:50 - Marokko

©

In afwachting van de opening van de grenzen en de hervatting van reguliere vluchten, gaat Royal Air Maroc tot 10 november door met de speciale vluchten.

De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij was van plan nieuw leven in te blazen in haar Europese lijnvluchten van Marrakesh naar de luchthavens van Parijs, Milaan, Brussel en Madrid. Royal Air Maroc had ook een winterprogramma bedacht voor de periode tot 27 maart 2021.

Daarbij is rekening gehouden met 45 opgeschorte internationale verbindingen, vertrekkend vanuit Casablanca, Marrakesh en Rabat naar Europese steden zoals Berlijn, Boston, Kopenhagen, Doha, München, Wenen, Lyon, Marseille, Toulouse of Londen. Dit initiatief werd uiteindelijk uitgesteld "in overeenstemming met het besluit van de Marokkaanse regering".

Sinds het besluit van de regering om de speciale vluchten toe te staan, vliegen er verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf luchthavens in Marokko. Het gaat over de bedrijven Air Arabia Maroc, Air France, Transavia, Tunisair, EgyptAir, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, TAP Air Portugal, Emirates Airlines, Etihad Airways en Qatar Airways, weet Air Journal.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team