Zoeken

Auto PJD-kandidaat in Khemisset vernield

20 augustus 2021 - 15:40 - Marokko

©

Het regionale secretariaat van de Partij voor Gerechtigheid en Ontwikkeling (PJD) in Khemisset, heeft de vernieling veroordeeld van het voertuig van Taîbi El Hami, lijsttrekker van de partij voor de lokale parlementsverkiezingen in het kiesdistrict Khemisset-Oulmés. De vernieling vond plaats voor het hoofdkwartier van de partij.

In een verklaring die de PJD van Khemisset op haar officiële website publiceerde, dankt de partij de politie voor het snel instellen van een onderzoek, waardoor de dader van de vernieling en de redenen voor zijn daad zullen worden achterhaald.

Lees ook: Verkiezingen Marokko: vrouwelijke PJD-leden boos

Het regionale secretariaat van de PJD maakte ook van de gelegenheid gebruik om te waarschuwen tegen voortijdige verkiezingscampagnes en tegen corruptie en het kopen van gewetens in de stad.

De partij dringt aan op de uitvoering van de gezamenlijke circulaire van het Openbaar Ministerie en het ministerie van Binnenlandse Zaken, over het toezicht op de verkiezingen, met name om "met de vereiste snelheid en vastberadenheid op te treden tegen alle praktijken die het goede verloop, de integriteit en de geloofwaardigheid van de verkiezingen ondermijnen, zoals voortijdige campagnes, eetfestijnen en het uitdelen van geld," aldus de verklaring.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team