Zoeken

Gouden kans voor Abdessamad Ezzalzouli

1 augustus 2023 - 22:00 - Sport

©

Abdessamad Ezzalzouli zou volgend seizoen bij Barça kunnen blijven als de transfer van Ousmane Dembélé naar Paris Saint-Germain (PSG) doorgaat. Een gouden kans voor de Marokkaan.

Na een uitleenjaar bij Osasuna waar hij bijzonder uitblonk (6 doelpunten en 2 assists in 34 wedstrijden), is Abde Ezzalzouli teruggekeerd naar Barça met twijfels over zijn toekomst, zich bewust van de moeilijkheid om speeltijd te krijgen volgend seizoen. De Marokkaanse aanvaller werd opgeroepen door Xavi Hernandez voor het voorseizoen, maar de coach heeft een voorkeur voor Ousmane Dembélé, die naar PSG zou moeten vertrekken.

Lees ook: Abdessamad Ezzalzouli: het advies van een vader aan zijn zoon

Als het vertrek van deze laatste wordt bevestigd, zou Barça gedwongen zijn om deze leegte op te vullen en zou het Abde Ezzalzouli de kans kunnen geven om te bewijzen dat hij volledig thuishoort in het team, aldus Sport.es. De 21-jarige Marokkaanse international, die net de Afrika Cup onder 23 met Marokko heeft gewonnen, zou dus meer speeltijd kunnen krijgen om zijn uitzonderlijke kwaliteiten en talent te tonen.

Lees ook: Verleidelijk bod van Leeds voor Abdessamad Ezzalzouli

Het vertrek van Ousmane Dembélé zou ook voordelig kunnen zijn voor Lamine Yamal, de 16-jarige Marokkaanse rechtervleugelspeler die speelt bij de academie van Barça en die de clubgeschiedenis is ingegaan als de jongste speler die voor het eerste team speelt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team