Zoeken

Abdessamad Ezzalzouli overtuigt FC Barcelona

16 augustus 2023 - 23:00 - Sport

©

Abdessamad Ezzalzouli lijkt niet meer van club te veranderen deze zomer. Met het vertrek van Ousmane Dembélé naar PSG heeft de Marokkaanse aanvaller de kans om zijn carrière bij het eerste team van Barça verder te ontwikkelen.

Behalve een last-minute change, zal Abde Ezzalzouli volgend seizoen bij Barça blijven. De technische staf van de Catalaanse club ziet in de Marokkaanse aanvaller het ideale profiel om Ousmane Dembélé, die naar Paris Saint-Germain is vertrokken, te vervangen, aldus Sport.es.

Lees ook: Gouden kans voor Abdessamad Ezzalzouli

Coach Xavi Hernandez testte de prestaties van de speler tijdens de wedstrijd tegen Getafe. Abde Ezzalzouli, die in de tweede helft inviel voor Christensen, zorgde voor veel kansen voor de Blaugrana. De jonge Atlas Leeuw bewees daarmee dat hij een plaats verdient in het eerste team en dat hij volgend seizoen veel kan bijdragen aan de aanval.

De Marokkaanse international heeft een opmerkelijk seizoen gehad bij Osasuna waar hij was uitgeleend. Ondanks zijn uitstekende vorm twijfelde hij aan zijn toekomst bij Barça, zich ervan bewust dat hij niet veel speeltijd zou krijgen. Maar zijn uitzonderlijke profiel, samen met het vertrek van Ousmane Dembélé, heeft Xavi ervan overtuigd dat Ezzalzouli de speler is die hij nodig heeft om de aanval te versterken.

Lees ook: Abdessamad Ezzalzouli: het advies van een vader aan zijn zoon

Verschillende Premier League clubs toonden interesse in Ezzalzouli, die een aantrekkelijk aanbod van Betis afwees. De Marokkaanse aanvaller wilde het liefst bij FC Barcelona blijven. Een droom die uitkomt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team