Zoeken

FC Barcelona versnelt verkoop Abdessamad Ezzalzouli

21 mei 2023 - 21:00 - Sport

©

Barça wil de Marokkaanse speler Abdessamad Ezzalzouli verkopen om de schatkist aan te vullen en nieuw talent aan te trekken. De club lijkt besloten om de Marokkaanse spits, van wie de uitleenperiode bij Osasuna eindigt in juni, te laten gaan als er een aantrekkelijk bod op tafel komt.

Abdessamad Ezzalzouli kwam twee jaar geleden voor 2 miljoen euro over van Hercules naar Barca en maakte zijn debuut in het eerste elftal onder Ronald Koeman. Daarna kreeg hij het vertrouwen van Xavi Hernandez. De Marokkaanse speler werd vervolgens uitgeleend aan Osasuna, waar hij dit seizoen bijzonder succesvol was. In juni, aan het einde van zijn leendeal, wordt verwacht dat hij zich bij het eerste team van Barça voegt. Dit zal echter alleen mogelijk zijn als de club geen bod op hem ontvangt, aldus Sport.

Lees ook: Abdessamad Ezzalzouli draagt doelpunten op aan Achraf Hakimi en Munir El Haddadi

De Marokkaanse spits weet dat het erg moeilijk voor hem zal zijn om speelminuten te krijgen in het eerste team en de club is niet meer bereid om hem opnieuw uit te lenen. Het doel van Barça hem te verkopen. Abde Ezzalzouli staat in de belangstelling van verschillende grote clubs uit de Premier League en de Bundesliga. Barcelona wacht op hun voorstellen, zich bewust van de kwaliteiten en prestaties van de Marokkaan.

Lees ook: Abde Ezzalzouli krijgt bijnaam "Marokkaanse Messi"

De onderhandelingen zouden zeer snel kunnen gaan en een verkoop voor 30 juni is niet uitgesloten, aldus dezelfde bron. Coach Xavi vindt dat Abde Ezzalzouli nog erg inconsistent is en geeft de voorkeur aan Yannick Carrasco, een meer ervaren speler om op de linkervleugel te spelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team