Zoeken

Ali B. beschuldigd seksueel grensoverschrijdend gedrag

16 januari 2022 - 10:20 - Cultuur

©

Ali B. wordt beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag door een voormalig kandidaat van ’The Voice of Holland’. De Marokkaans-Nederlandse rapper, die als jurylid aan de talentenjacht deelneemt, claimt zijn onschuld.

Het vermeende slachtoffer heeft volgens RTL Boulevard aangifte gedaan bij het Openbaar ministerie tegen de 40-jarige zanger, die wordt bijgestaan door Bart Swier, een in zedenzaken gespecialiseerde advocaat.

Lees ook: Ali B slachtoffer gewapende overval in Almere

In een verklaring van zijn management op zaterdag, ontkent Ali B een misplaatst gedrag te hebben gehad tegenover kandidaten van de talentenjacht. "Er is nog veel onduidelijk, maar één ding is wel duidelijk: Ali heeft nooit misbruik gemaakt van zijn positie en heeft zich nooit seksueel grensoverschrijdend gedragen. We wachten het onderzoek met vertrouwen af," staat in de verklaring.

Lees ook: Ali B door eigen familie bedreigd

Ali B. reageerde op zijn Instagramaccount ook op de beschuldigingen. "Ik word hierdoor overvallen. Er is geen naam gegeven, niets concreets. Daar kan ik mij niet tegen verdedigen. Laat staan in de media. Maar de schade is wel aangebracht. Ik heb nog geen oproep van de politie gehad, maar ik zal overal aan meewerken. Nogmaals het is niet waar en ik heb vertrouwen dat het onderzoek dat zal uitwijzen. Ik vind deze gang van zaken erg onrechtvaardig."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team