Zoeken

Rapper ElGrandeToto beschuldigd van seksueel misbruik

5 januari 2024 - 21:30 - Cultuur

©

Rapper ElGrandeToto is in opspraak gekomen nadat twee X-accounts hem van seksuele agressie beschuldigden. De Marokkaanse rapper heeft donderdag via zijn advocaat aangifte gedaan van laster.

De beschuldigingen werden op X gedeeld door een student in journalisme. Hij beschuldigde eerst een Marokkaanse rapper van seksueel misbruik van minderjarigen, zonder een naam te noemen. Op aandringen van zijn volgers schreef hij vervolgens dat het om ElGrandeToto ging.

Lees ook: ElGrandeToto kondigt samenwerking aan met Algerijnse rapper TIF

Een ander account genaamd Sawt Al-Maghreb nam de beschuldigingen over, maar verwijderde later de post en bood excuses aan aan de rapper uit Casablanca. De student heeft reacties op zijn account geblokkeerd maar is niet op de beschuldigingen teruggekomen.

Lees ook: ElGrandeToto voorwaardelijk vrij na betaling 20.000 dirham

ElGrandeToto heeft besloten om juridische stappen te ondernemen om zijn rechten te verdedigen en om compensatie te zoeken voor de schade die hij en zijn familie hebben geleden. De aanklacht tegen de twee genoemde X-accounts omvat laster, het verspreiden van valse informatie en inbreuk op de privacy.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team