Zoeken

Zangeres Hind Laroussi over haar leven sinds Idols

11 januari 2022 - 17:40 - Cultuur

©

In het muziekprogramma ’Better than ever’ leert de kijker oud-deelnemers van talentenjachten opnieuw kennen. Zangeres Hind Laroussi werd derde in de allereerste editie van Idols in 2003 en blikt in het programma terug op die bewogen tijd.

Na Idols vertelt Hind dat haar leven meteen op zijn kop stond. "Het heeft zo’n impact gehad op mijn leven. Ik heb dat met heel weinig mensen maar kunnen delen. Nu wij hier zo samen zijn is het zo fijn om het daarover te hebben en te horen van anderen hoe zij dat hebben ondervonden, wat het met hen deed," vertelt ze.

Lees ook: Hind Laroussi zingt in Dubai voor voor Koning Willem-Alexander

Het AD schrijft dat Idols veel veranderde in het leven van Hind. "Binnen een halfjaar stonden kinderen te bonken op de ramen, we hadden geen privacy meer; het was gewoon een gekkenhuis. Ik had zelfs beveiliging nodig naar optredens, maar het was een heel bijzondere tijd." Toen het duidelijk werd dat ze niet in de finale stond van Idols dacht Hind even dat het voorbij was, maar ze zag later dat het publiek haar steunde. "Dat ik zoveel liefde van het publiek kreeg, dat ik dacht: ik heb eigenlijk al gewonnen, voor mezelf", vertelt ze. "Uiteindelijk maak ik daar de muziek voor. Voor niemand anders."

Haar eerste plaat wordt beloond met een gouden plaat en een Edison Award. Hind Laroussi mocht daarna ook Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. "Het is heel gek als je zoveel succes krijgt, dan wordt er op een bepaalde manier naar je gekeken. Dat was heel lastig. Ik kon niet iedereen meer vertrouwen. Ik heb ook een aantal jaar geen contact gehad met mijn familie. Dat was heel heftig."

Lees ook: Hind Laroussi en miljardair Marcel Boekhoorn uit elkaar

Hind is ondanks alles de hele tijd doorgegaan met het maken van muziek. "Ik heb toch altijd voor de muziek gekozen, alleen is de prijs die ik daarvoor heb betaald enorm geweest." Wanneer presentator Martijn Krabbé zegt dat ze de publiciteit ook zelf heeft opgezocht door haar relaties met onder meer Marcel Boekhoorn en Brainpower, is Hind het daar niet mee eens. "Dat heb ik nooit opgezocht, dat krijg je er gewoon bij. Het deed mij heel veel zeer dat mensen mij zagen als een soort golddigger. Geld is geen motivatie in mijn leven, dat is het nooit geweest."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team