Zoeken

Ali B slachtoffer gewapende overval in Almere

26 november 2021 - 10:20 - Cultuur

©

Ali B is op donderdagavond door meerdere personen overvallen. Het incident vond plaats voor zijn huis in Almere, aan de Fokkeboom in Noorderplassen West. De politie laat weten dat er niemand gewond raakte bij de overval.

De melding over de overval kwam rond 21.15 uur binnen bij de politie. Er zou sprake zijn van meerdere daders, die er na de overval in een auto vandoor gingen. Aanvankelijk leek de overval in de woning van de rapper plaats te hebben gevonden, maar Ali B heeft zelf in een bericht op Instagram laten weten dat het in zijn straat is gebeurd, schrijft het AD.

Lees ook: Ali B door eigen familie bedreigd

Bouali hoopt dat de politie de daders snel pakt. "Maar belangrijker: ik en mijn gezin zijn gezond en ongedeerd. Het gaat goed, we zijn gezond. Die mensen wilden wat hebben, ik heb het gegeven. Ik dacht: hoe eerder je het geeft, hoe eerder je er vanaf bent", aldus Ali B op Instagram. Aan Omroep Flevoland vertelt Ali B dat het om zijn Rolex-horloge gaat.

Lees ook: Ali B: "Ik heb mijn kinderen per ongeluk verwaarloosd"

Vanwege het politieonderzoek wil hij geen verdere details geven. De daders dreigden bij de beroving mogelijk met vuurwapens. Ze gingen er na de overval vandoor in een auto.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team