Zoeken

AirBaltic lanceert eerste route naar Marokko

17 juni 2022 - 19:40 - Economie

©

De Letse luchtvaartmaatschappij airBaltic heeft de uitbreiding van haar netwerk naar Marokko aangekondigd. Vanaf eind oktober start de maatschappij nieuwe vluchten van Riga naar Marrakech.

Het is de eerste route van de luchtvaartmaatschappij naar Afrika, aldus een verklaring van het management. Het bedrijf zal twee vluchten per week uitvoeren met Airbus A220-300-toestellen. De vlucht zal naar verwachting 5 uur en 30 minuten duren en het ticket kost 149 euro voor een enkele reis, voegt dezelfde bron eraan toe.

Lees ook: Ryanair onthult winterprogramma voor Marokko

AirBaltic schrijft in de verklaring ook dat Marrakech een "geweldige toegangspoort biedt tot het Atlasgebergte, de Sahara en tal van andere bezienswaardigheden".

Lees ook: Marokko en Mexico bespreken directe luchtverbinding

"We zijn verheugd om onze allereerste geplande route naar Afrika aan te kondigen. Als de leidende luchtvaartmaatschappij in de Baltische staten, blijven we ons netwerk ontwikkelen en voegen we ook voor het winterseizoen meer interessante vakantiebestemmingen toe," aldus Martin Gauss, algemeen directeur van de luchtvaartmaatschappij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team