Zoeken

Ryanair onthult winterprogramma voor Marokko

10 juni 2022 - 19:40 - Marokko

©

Als onderdeel van haar winterdienstregeling, plant de Ierse budgetmaatschappij Ryanair zeven nieuwe vluchten van vier Marokkaanse steden naar Italië, Frankrijk en Duitsland.

De luchtvaartmaatschappij zal in het winterseizoen 2022-2023 in totaal 137 verbindingen naar tien Marokkaanse luchthavens aanbieden, waaronder zeven nieuwe verbindingen naar Marokko. Sommige daarvan zijn al onthuld in het winterprogramma met tien verbindingen naar Frankrijk, zo meldt Air Journal.

Lees ook: Ryanair schrapt naar verwachting vluchten naar Marokko

Zo zal Ryanair Agadir-Al Massira verbinden met Rome-Ciampino, waardoor de verbinding met Fiumicino wordt vervangen en er geen concurrentie meer is. Er komt ook een tweewekelijkse vlucht Agadir-Al Massira-Frankfurt.

De lagekostenmaatschappij zal een wekelijkse vlucht aanbieden van Fez-Saïss naar Alicante-Elche Miguel Hernandez in Spanje, en een verbinding tussen Fez-Saïss en de luchthaven van Clermont Ferrand-Auvergne in Frankrijk op vrijdag en zondag, in beide gevallen zonder concurrentie.

Rabat-Salé wordt met Fiumicino in Italië verbonden met twee wekelijkse retourvluchten, zonder concurrentie, en biedt verbindingen met Toulouse-Blagnac in Frankrijk op dinsdag en zaterdag, eveneens zonder concurrentie. Ryanair is ook van plan zijn verbinding Fiumicino-Tanger te vervangen door Rome Ciampino-Tanger. Als deze twee rotaties gehandhaafd blijven, zal er geen concurrentie zijn.

"Als grootste luchtvaartmaatschappij in Europa is Ryanair trots om haar 2022/2023 winterschema voor Marokko bekend te maken. Er zijn 137 vluchten naar populaire bestemmingen in Europa, waaronder nieuwe vluchten van/naar Toulouse, Alicante en Frankfurt. Hoewel dit schema veel keuze biedt, stijgt de vraag snel. Klanten doen er daarom goed aan hun vluchten voor de winter van 2022/2023 spoedig te boeken om te profiteren van de beste tarieven," aldus Jason McGuinness, chief commercial officer van de luchtvaartmaatschappij, in een persbericht.

Lees ook: Ryanair heeft slecht nieuws voor Marokkaanse klanten

Ryanair heeft besloten deze aankondiging en de heropleving van het wintertoerisme in Marokko samen met zijn klanten te gaan vieren. Daartoe is zij begonnen met een tijdelijke verkoop van zitplaatsen vanaf 19,99 euro (219 dirham) op de nieuwe routes voor reizen tussen oktober 2022 en maart 2023.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team