Zoeken

"Agent Stone": een adembenemende film, deels opgenomen in Marokko (video)

11 augustus 2023 - 23:00 - Cultuur

©

De Amerikaanse spionagefilm "Agent Stone" of "Heart of Stone", met de Israëlisch-Amerikaanse actrice Gal Gadot, vooral bekend van haar rol als Wonder Woman in de bioscoop, werd deels in Marokko gefilmd en is sinds vrijdag 11 augustus 2023 op Netflix te zien.

Filmliefhebbers mogen een geweldige filmervaring verwachten met de actievolle film "Agent Stone", waarin Gal Gadot de hoofdrol speelt. Ze vertolkt Rachel Stone, een technologie-expert bij MI6 (de buitenlandse inlichtingendienst van het Verenigd Koninkrijk), die zich aansluit bij een eliteteam onder leiding van agent Parker (Jamie Dornan). Ze is vastbesloten om "de grootste wapenhandelaar" ter werekd te stoppen. Al snel ontdekken we dat Stone geïnfiltreerd is en parallel werkt voor La Charte, een onafhankelijk organisatie die de wereldvrede moet handhaven.

Lees ook: In Marokko opgenomen "The Witcher 3" binnenkort op Netflix

Geregisseerd door Tom Harper, werd "Agent Stone" (2 uur 02 min) gefilmd op locaties zoals de Italiaanse Alpen, de bevroren meren van IJsland, de straten van Lissabon of de Senegalese woestijn, en Marokko (het laatste deel). Verschillende decors en landschappen die liefhebbers van actie- en spionagethrillers zeker zullen imponeren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team