Zoeken

Israëlische actrice Gal Gadot verheugd over haar reis naar Marokko

3 augustus 2022 - 09:40 - Marokko

©

De Israëlische actrice, producer en model Gal Gadot, heeft haar vreugde geuit over haar reis naar Marokko en vier andere landen als onderdeel van de opnames van de Amerikaanse spionagefilm ’Heart of Stone’.

In de komende Amerikaanse actie- en spionagethriller ’Heart of Stone’ spelen Gal Gadot, Jamie Dornan en Alia Bhatt de hoofdrollen. De Israëlische ster speelt de rol van Rachel Stone. De opnames ervan voerden hen naar vijf landen: het Verenigd Koninkrijk, Italië, IJsland, Marokko en Portugal.

Lees ook: Amerikaanse actrice Laura Harrier op vakantie in Marokko

Op haar Instagram-account deelde Gal Gadot een groepsfoto die achter de schermen genomen werd, waarop iedereen die bij de productie van de film betrokken is, te zien is terwijl ze uiting geven aan hun tevredenheid. "Ik kan niet geloven dat we klaar zijn. Dit idee kwam ongeveer vier en een half jaar geleden bij me op met maar één naam, Stone. En vandaag sluiten we een bijna vijf maanden durende reis door vijf landen af!!!," schreef de actrice, bekend om haar vertolking van Gisele Harabo in de Fast and Furious filmserie. Ze bedankte iedereen die in de vijf landen aan het project gewerkt heeft.

Lees ook: Jessica Chastain en Ralph Fiennes blikken terug op opnames "The Forgiven" in Marokko

Heart of Stone werd geregisseerd door Tom Harper naar een scenario van Greg Rucka en Allison Schroeder en draait om een heldin, gespeeld door de Israëlische actrice Gal Gadot. Het is een soort vrouwelijke James Bond en wordt uitgezonden op Netflix. De verschijningsdatum is nog niet bekendgemaakt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team