Zoeken

Wat is het fortuin van Nora Fatehi?

15 augustus 2023 - 22:38 - Cultuur

©

Nora Fatehi, Marokkaans-Canadese actrice, producente en danseres, behoort tot de grote namen van de Indiase filmindustrie. Hoe hoog is het fortuin van de meest Indiase van alle Marokkanen?

Het vermogen van Nora Fatehi wordt in 2023 geschat op ongeveer 8 miljoen dollar meldt Fabceleby. Vorig jaar bedroeg haar fortuin nog 5 miljoen dollar. In 2021 was dit 4,5 miljoen dollar, in 2020 3 miljoen dollar en in 2019 2 miljoen dollar. Haar maandelijks inkomen wordt geschat op ongeveer 770.000 euro. Nora Fatehi is één van de meest gevraagde danseressen voor Bollywood-liedjes en zou in de komende jaren kunnen toetreden tot de lijst van best betaalde jonge actrices in Bollywood.

Lees ook: Nora Fatehi haalt zich woede van Indiërs op de hals (video)

De actrice verdient ongeveer 66.000 euro voor elk Bollywood-nummer. Haar gage voor films bedraagt ongeveer 25.000 dollar. Nora Fatehi’s inkomen is niet alleen beperkt tot haar acteer-, dans-, podiumoptredens, realityshowdeelnames en haar eigen make-up merk Kay, maar omvat ook de promotie van diverse producten. Ze verdient meer dan 55.000 euro voor het promoten van een merk.

Nora Fatehi werd geboren op 6 februari 1992 in Toronto, Canada, uit Marokkaanse ouders. Al van jongs af aan had ze een passie voor dans en theater. Ze volgde haar passie en stopte met haar universitaire studies. Op 20-jarige leeftijd vertrok ze naar India om haar Bollywood-droom te realiseren. Ze kreeg een rol in Roar Tigers of the Sunderban en speelde daarna in verschillende succesvolle films. Ze danste op Manohari in de film Bahubali en nam deel aan Jhalak Dikhla Jaa 9, een dans-realityshow.

Lees ook: Belastende onthullingen tegen Nora Fatehi

Nora kreeg veel bekendheid dankzij het liedje Dilbar, een Hindi-nummer uit de Bollywood-film Satyamave Jayate. Het nummer brak snel records op muziekstreamingplatforms, met 20 miljoen views in minder dan 24 uur. In 2020 werd ze jurylid van de populaire show India’s beat dancer. Twee jaar later trad ze voor het eerst op tijdens de openingsceremonie van een wereldbeker in Qatar. Naast haar carrière zet Nora zich in voor diverse projecten in India, zoals liefdadigheidsinstellingen die verlaten meisjesbaby’s redden

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team