Zoeken

Achraf Hakimi investeert in hotelindustrie (video)

10 november 2023 - 20:00 - Sport

©

Achraf Hakimi is na enkele maanden afwezigheid teruggekeerd naar Spanje. Tijdens zijn bezoek kwam hij in de Spaanse media vanwege zijn investering in het Pinilla Mountain Resorts project, een samenwerking met zijn broer Nabil Hakimi. Het was zijn eerste openbare verschijning sinds maart.

De Marokkaanse international werd ondervraagd over verschillende onderwerpen, waaronder de poging tot ontvoering van de pasgeboren dochter van zijn voormalige teamgenoot Neymar Jr door een gewapende groep mannen. De Atlas Leeuw stelde niets van het incident af te weten, maar beloofde contact op te nemen met de Braziliaanse voetballer.

Lees ook: "Verkrachter": Kylian Mbappé verdedigt Achraf Hakimi

Achraf Hakimi werd ook gevraagd naar het herstel van zijn teamgenoot, de Sevilliaanse doelman Sergio Rico, die na een paardrijongeval in Andalusië in mei gewond raakte. Over zijn eigen privéleven, waaronder zijn scheiding van de Spaanse actrice Hiba Abouk en beschuldigingen van seksueel misbruik, wilde hij geen commentaar geven.

De 24-jarige Hakimi werd in maart formeel beschuldigd van verkrachting. Een 24-jarige Franse vrouw vertelde aan de politie dat ze door Hakimi was verkracht in zijn huis in Boulogne-Billancourt. De Atlas Leeuw heeft deze beschuldigingen ontkend. De zaak heeft een directe impact gehad op zijn prestaties bij Paris Saint-Germain en op zijn huwelijk met de Spaanse actrice Hiba Abouk, wat leidde tot een tumultueuze scheiding.

Lees ook: Wat is Achraf Hakimi’s marktwaarde?

Ondanks deze persoonlijke en professionele tegenslagen presteert Hakimi nu weer goed onder leiding van de Spaanse coach Luis Enrique. Met een geschatte marktwaarde van 65 miljoen euro, staat hij op de negende plaats in de ranglijst van de 10 duurste verdedigers ter wereld, volgens de Duitse website Transfermarkt.

Bladna.nl