Zoeken

Ex-vrouw Achraf Hakimi, Hiba Abouk, klaar voor nieuwe relatie

23 november 2023 - 21:00 - Sport

©

Hiba Abouk, de ex-vrouw van Achraf Hakimi, lijkt definitief een punt te hebben gezet achter haar relatie met de Marokkaanse verdediger van Paris Saint-Germain. De Spaanse actrice van Tunesische afkomst heeft recentelijk aangegeven klaar te zijn om opnieuw verliefd te worden en haar leven met een andere man voort te zetten.

De actrice maakte op 27 maart bekend dat zij en Achraf Hakimi niet meer samen waren, een maand nadat het Franse Openbaar Ministerie een onderzoek instelde naar de Marokkaanse international wegens vermeend seksueel misbruik van een 24-jarige vrouw in zijn woning. Het voormalige stel, dat vijf jaar samen was, heeft twee kinderen, Amín (3 jaar) en Naím (1 jaar).

Lees ook: Scheiding Achraf Hakimi en Hiba Abouk: fortuin verdwenen

Acht maanden na deze aankondiging, en te midden van een controverse nadat bekend werd dat Achraf Hakimi al zijn bezittingen op naam van zijn moeder had gezet, lijkt de Spaanse actrice het hoofdstuk afgesloten te hebben, meldt El Confidencial Digital. Hoewel er nog geen echtscheidingsregeling is getroffen met de Atlas Leeuw, heeft de 37-jarige actrice haar leven weer opgepakt. Na een periode uit de schijnwerpers en dicht bij haar kinderen, heeft de ster van "El Principe" haar acteercarrière hervat.

Hiba Abouk speelt samen met Belén Rueda in de serie "Eva & Nicole", waarvan de opnames begin oktober in Madrid en Malaga van start zijn gegaan. De ex-vrouw van Hakimi was onlangs ook aanwezig bij de Fearless Flamenco and Design Awards in Corral de la Morería en gaf toe klaar te zijn om de liefde opnieuw te vinden na haar breuk met de voetballer.

Lees ook: Rapper Mohamed Ramadan vertelt over vriendschap met Koning Mohammed VI

"Het leven gaat door en je moet het met veel positiviteit en sereniteit tegemoet treden. Als de gezondheid goed is, gaat alles goed... Ik zorg voor mezelf, mijn kinderen en mijn werk. Amin komt vaak kijken naar de opnames als hij uit school komt, en begint langzaam te begrijpen wat ik doe. Hij houdt van deze wereld en gedraagt zich erg goed op de set," aldus de actrice aan Spaanse media.

Bladna.nl