Zoeken

Achraf Hakimi vindt rust bij PSG na moeilijke scheiding

29 september 2023 - 17:00 - Sport

©

Na het vertrek van grootheden zoals Lionel Messi en Neymar, schittert de Marokkaanse international Achraf Hakimi bij PSG. Onder leiding van de nieuwe coach Luis Enrique, maakte hij een sterke start van het seizoen , tot grote tevredenheid van zijn teamgenoten en trainer.

Hakimi maakt indruk als middenvelder en als doelpuntenmaker. Zijn recente optredens tegen Borussia Dortmund en Olympique Marseille, waarin hij twee doelpunten maakte en een assist gaf, waren bijzonder opmerkelijk. Enrique is vol lof: "Hij brengt meer dan wie dan ook op rechts. Hij is een back, maar ook een middenvelder en aanvaller. Het is een voorrecht om zo’n kwaliteitsspeler met zoveel toewijding te coachen."

Lees ook: Real Madrid droomt van terugkeer Achraf Hakimi

De Atlas Leeuw is ook blij met Enrique als coach. Hij heeft het gevoel dat hij een cruciale rol binnen het team speelt, vergelijkbaar met zijn rol in het Marokkaans elftal en zoals we eerder zagen bij Dortmund en Inter Milan. Dit dankzij Enrique en het team. Zijn nabije omgeving beschrijft hem nu als "erg gelukkig" met zijn situatie bij PSG. Teamgenoot Kylian Mbappé prijst hem op Instagram: "De beste rechtsback ter wereld, dat weten jullie."

Lees ook: Hiba Abouk: Achraf Hakimi al vergeten

Na een tumultueuze periode heeft de 24-jarige speler zijn plek bij PSG gevonden. Eerder dit jaar werd hij beschuldigd van verkrachting, wat zijn spel en persoonlijke leven aantastte, inclusief zijn moeilijke scheiding van de Spaanse actrice Hiba Abouk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team